STEVENS
CONCERTEN

Concerten in en door de Stevenskerk Nijmegen

Bereikbaarheid

De Stevenskerk ligt in het autoluwe centrum van Nijmegen.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan zijn er drie parkeergarages goed bereikbaar. Deze kosten 's avonds na 18u slechts 50ct per uur.

Kelfkensbos

Te bereiken door vanaf de Waalbrug steeds rechts aan te houden. Daarna loopt U in maximaal 10 minuten door de Burchtstraat naar de Stevenskerk.

Eiermarkt Garage

Te bereiken door vanaf de Waalbrug steeds rechts aan te houden, voorbij garage Kelfkensbos rechts en dan meteen links. Daarna loopt U in maximaal 3 minuten door de Burchtstraat naar de Stevenskerk. Deze garage gaat om middernacht dicht en is redelijk smal.

Keizer Karelgarage, Van Schaeck Mathonsinge

Gelegen tussen Keizer Karelplein en Nijmegen CS. Daarna loopt U in maximaal 15 minuten naar de Stevenskerk: van Keizer Karelplein bij de schouwburg links (Nassausingel). Eerste straat rechts (Smetiusstraat). Daarna alsmaar rechtdoor: het wordt de Bloemerstraat, dan Plein 1944. Vervolgens gaat U omhoog door de Augustijnenstraat naar de Grote Markt. Links van de Waagh is een poort naar de Stevenskerk.

Met de bus

Neem een lijn die stopt op de Kelfkensbos of op het Plein 1944. Vanaf het Plein 1944 loopt U door de Augustijnenstraat omhoog naar de Grote Markt. Links van de Waagh is een poort naar de Stevenskerk. Vanaf de halte Kelfkensbos loopt U zo naar de Grote markt en de Stevenskerk, slechts zeven minuten.

Met de trein

Reis op Nijmegen CS en pak een bus zoals hierboven omschreven naar Plein 1944. Of: loop vanaf het station aan de rechterkant van de tunnel naar beneden en steek recht over. U bent dan in de Smetiusstraat en is het verder ook gewoon rechtdoor. Maximaal een kwartier lopen.

© Stevensconcerten.nl | Een fonds van de Stevenskerk Nijmegen

Mailing list

Schrijf u in en ontvang enkele malen per jaar een mail over onze concerten. U kunt zich elk moment afmelden.

* vereist